گزارش پایداری شرکت خودروسازی هیوندای در سال 2022
شرکت هیوندای موتور یکی از خودروسازان پیشرو در جهان با چشم انداز “پیشرفت برای بشریت” فعالیت میکند. این شرکت به مدیریت پایداری و ESG (محیط زیستی، اجتماعی و حاکمیتی) و همچنین ایجاد ارزش برای مشتریان، کارکنان، سهامداران و جامعه متعهد است. هیوندای در گزارش پایداری خود در سال 2022، دستاوردها و چالشهای خود را در جنبههای مختلف پایداری، مانند کربن خنثی، نوآوری در تحرک، مشارکت اجتماعی، حقوق بشر و اخلاق به نمایش میگذارد. این گزارش همچنین پاسخ هیوندای به مگاترندهای جهانی و مقررات ESG است که آینده صنعت حمل و نقل را شکل میدهند. در این مقاله، برخی از نکات برجسته گزارش پایداری هیوندای در سال 2022 را حضورتان معرفی خواهیم کرد.
ما اکنون وارد عصر «سرمایهداری ذینفعان» میشویم که در آن همه ذینفعان، از جمله سهامداران، کارکنان، مشتریان، تامین کنندگان و جوامع محلی، به دنبال رشد پایدار هستند. برای پاسخگویی بهتر به این تغییر الگو، قابلیتهای ESG خود را با اعمال اهداف زیر تقویت خواهیم کرد:
‧ با شفافیت بیشتری ارتباط برقرار خواهیم کرد.
‧ روی داخلی سازی مدیریت ESG کار خواهیم کرد.
‧ در جستجوی برای پیشرفت به سوی آینده ای پایدار تزلزل نخواهیم کرد.
مدیریت ESG
در مارس 2022، گروه موتور هیوندای “حرکت مناسب برای آینده مناسب(The Right Move for the Right Future)” را معرفی کرد. که تضمین کننده تعهد مدیریت ESG و با رویکرد میان مدت تا بلندمدت است.
این گروه همچنین تعهد خود را این گونه اعلام کرد: آینده پایدار تعهدی است که باید برای نسل بعدی دنبال کنیم و ما حرکت درست را از طریق اقدام درست برای آیندهای مطلوب هدایت خواهیم کرد. علاوه بر این، گروه سه جهت میانمدت تا بلندمدت را فاش کرد: حرکت برای زمین ما، حرکت برای مردم ما، حرکت برای جامعه ما. 15 حوزه مدیریتی کلیدی برای عملی کردن این تعهد معرفی شده است. در راستای دستورالعملهای گروه، هیوندای به حرکت درست برای ایجاد آیندهای پایدار برای محیط زیست و همه ذینفعان ادامه خواهد داد.
حاکمیت ESG
هیوندای در حال تقویت فعالیتهای مدیریتی برای شناسایی پیشگیرانه و حذف عوامل ریسک مرتبط با ESG است. همچنین سعی دارد با بررسی و شناسایی فرصتهای تجاری جدید و با استفاده استراتژی ESG، مزیت رقابتی جدیدی را تضمین کند. بر اساس حاکمیت ESG که در سال 2020 در هیوندای تأسیس شده، بحثها در مورد مسائل عمده به صورت ششماهه در کمیته مدیریت پایداری زیر نظر هیئت مدیره(BOD) وکمیته ESG انجام میشود.
علاوه بر این، همه سازمانها تشویق به بهبود مستقل فعالیتهای ESG می شوند، مانند تعیین یک شاخص عملکرد برای هر بخش در سطح کاری و انعکاس عملکرد در KPIها، که در راستای تلاش برای درونیسازی مدیریت ESG در سطح شرکت است.
هیئت مدیره(کمیته مدیریت پایداری) | · تقویت سیستم مدیریت ESG از روشهایی مانند ایجاد سیاستهای اصلی ESG و بحث در مورد برنامههای بهبود. · بررسی/نظارت بر برنامهها و اجرا در رابطه با مسائل عمده، از جمله ایمنی، بهداشت، و اخلاق. · گزارش و تصمیم گیری در مورد مسائل ESG به صورت ششماهه. |
کمیته ESG | · کمیته کوچک در جلسه استراتژی تجاری هیوندای. مدیریت ارشد هر حوزه موضوعات مربوط به ESG را بررسی/بحث میکند. |
دبیر(بخش اختصاصی ESG) | · برنامهریزی و مدیریت مالی · ایجاد و پیشبرد سیستم: ایجاد یک سیستم گزارش دهی، راهاندازی شاخصهای مدیریت ESG، و ساخت یک پلت فرم داده و غیره. · مدیریت داخلی ESG: ارائه پشتیبانی برای آموزش ESG کارکنان و بازتاب KPI و غیره. · اجرای فعالیتهای بهبود: مدیریت همکاری/میانجیگری برای شناسایی مواردی که نیاز به بهبود دارند و اجرای فعالیتهای بهبود و غیره. · افشای اطلاعات/ارتباطات: انتشار گزارش پایداری، پاسخهای ارزیابی ESG، ارتباط با ذینفعان و غیره. |
شورای ESG (سطوح کاری) | · بحث، اجرا و اشتراک گذاری عملکرد بهبود در سطح کاری. |
عملکرد ESG در سال 2021
محیط زیست
✔ دریافت تاییدیه پیوستن به ابتکار RE100 – تهیه نقشه راه برای جایگزینی برق مورد استفاده در سایتهای تجاری با انرژیهای تجدیدپذیر تا سال 2045.
✔ دستیابی به صفر خالص تا سال 2045- تعیین استراتژیهایی برای برقرسانی خودرو، همافزایی کسبوکار هیدروژنی.
✔ تمرکز بر تجارت جدید سازگار با محیط زیست مبتنی بر باتری های عمر دوم.
✔ فروش سالانه خودروهای سازگار با محیط زیست- به میزان 422000 دستگاه و ثبت 150000 واحد فروش جهانی سالانه خودروهای برقی و FCEV در سال 2021.
جامعه
✔ تقویت ایمنی محل کار – انتصاب یک افسر ارشد ایمنی (CSO).
✔ تقویت مدیریت زنجیره تامین ESG – یک ارزیابی کتبی از 400 تامین کننده ردیف 1 و لایه 2 اصلی و بررسی دقیق 10 تامین کننده پرخطر در محل انجام شد.
✔ گسترش دامنه مدیریت ریسک حقوق بشر کارکنان – یک ارزیابی تاثیر حقوق بشر بر کارکنان در سایت های تجاری خارج از کشور در اروپا، آمریکا، هند و چین انجام شد.
✔ آموزشهای داخلی مرتبط با ESG – ارائه 7980 ساعت آموزش آنلاین / آفلاین در سال در زمینه های حقوق بشر، ایمنی، محیط زیست و کیفیت – ارائه آموزش آنلاین در مورد طرز فکر ESG به 22000 کارمند در پستهای عمومی/تحقیقی/حقوقی.
حاکمیت
✔ اداره کمیته مدیریت پایداری را زیر نظر هیئت مدیره – تقویت سیستم ESG، مانند ایجاد سیاستهای اصلی مرتبط با ESG و بحث در مورد بهبودها.
✔ افزایش تنوع هیئت مدیره – انتصاب مدیر با ملیت خارجی (حوزه تجارت جهانی) و مدیر زن (حوزه تضمین پایداری سیستم های حمل و نقل هوشمند).
✔ تقویت ارتباطات سهامداران
✔ ارائه آموزش انطباق – 11 بار آموزش به کارمندان در کره (21567 نفر شرکت کردند) و 9 مرتبه به کارمندان خارج از کشور (80 نفر شرکت کردند).
مطالعه بیشتر: توسعه پایدار و اهداف ۱۷ گانه آن چیست و چه اهمیتی دارند؟
مدیریت محیط زیست
هیوندای سیاستها و اصول مدیریت محیط زیستی را به منظور به حداقل رساندن اثرات منفی فعالیتهای شرکتی خود وضع کرده است و دائماً آنها را برای پاسخگویی به محیط کسبوکار در حال تغییر و نیازهای متنوع ذینفعان بهروزرسانی میکند. علاوه بر این، یک سیستم حاکمیتی مورد نیاز برای اجرای مدیریت محیط زیستی تنظیم شده و در تلاش است تا از طریق ارتباط نزدیک و منظم با ذینفعان، مسائل مهم زیست محیطی را شناسایی و مدیریت کند.
سیاست مدیریت محیط زیستی
در ژوئن 2022، هیوندای سیاست محیط زیستی خود را در راستای تلاشهای مستمر برای بهبود عملکرد از طریق مدیریت سازگار با محیطزیست، و به حداقل رساندن اثرات منفی محیط زیستی در کل زنجیره ارزش بازبینی کرد. کارکنان دفاتر مرکزی داخلی و سایتهای تجاری هیوندای، شرکتهای تابعه خارج از کشور و غیره مشمول این سیاست محیط زیستی هستند. علاوه بر این، این سیاست را به ذینفعانی مانند تامینکنندگان و شرکای تجاری، شرکای برون سپاری و ارائه دهندگان خدمات توصیه میکند.
اصول مدیریت محیط زیستی
هیوندای در اجرای خط مشی مدیریت محیط زیستی خود از این اصول پیروی میکند: 1) رعایت قوانین و مقررات محیط زیستی؛ 2) اعلام سیاستهای اجرایی مدیریت محیط زیستی؛ 3) ایجاد سیستم مدیریت محیط زیست و اتخاذ استانداردهای مدیریت داخلی؛ 4) نظارت بر عملکرد محیط زیستی؛ 5) شناسایی خطرات و توسعه وظایف؛ 6) فرآیندهای عملیاتی طراحی شده برای بهبود عملکرد محیطی. سازمانهای زیر مجموعه مرتبط با مدیریت محیط زیستی هیوندای به طور دورهای هرگونه تجدید نظر در قوانین و مقررات، تغییرات در مسائل اجتماعی و ویژگیهای شرکت را منعکس میکنند تا اقدامات اجرایی را به روز نگه دارند.
رده بندی | اصول پایه |
---|---|
مواد خام | · استفاده بهنیه از مواد خام. · استفاده مجدد از ضایعات در چرخه تولید. · قابلیت ردیابی سایتهای تولید مواد خام. |
انرژی | · ترویج کاهش انرژی. · معرفی انرژیهای تجدیدپذیر. · بهرهبرداری از سیستمهای مدیریت انرژی. |
آب | · بازیافت آب. · ذخیره آب. · قابلیت ردیابی منابع آب. |
گازهای گلخانهای | · کاهش انتشار گازهای گلخانهای در سایتهای تجاری. · کاهش انتشار زنجیره ارزش گازهای گلخانهای. · کاهش انتشار گازهای گلخانهای ناشی از محصولات و خدمات. |
ضایعات | · ردیابی و مدیریت پسماند. · بازیافت ضایعات. · بازیافت به کیفیت بهتر از جنس اولیه ضایعات. |
محصولات فرسوده | · افشای اطلاعات بازیابی محصولات فرسوده. · بازیابی محصولات فرسوده. · بازیافت محصولات فرسوده. |
آلایندههای محیط زیستی | · کاهش آلاینده های هوا. · کاهش آلاینده های آب. · کاهش مواد مضر. |
پیادهسازی سیستم مدیریت محیط زیستی
هیوندای یک سیستم مدیریت زیست محیطی ایجاد کرده است که از استانداردهای ISO 14001 پیروی می کند. برای اطمینان از انطباق و بهبود، سیستم تحت ممیزی و بازرسیهای منظم قرار میگیرد. همچنین اهداف کاهش گازهای گلخانهای را بر اساس طرح مدیریت هدف GHG و انرژی دولت کره تعیین میکند.
یکی از جنبههای کلیدی مدیریت زیست محیطی هیوندای طراحی محصول است. که هدف آن بهبود بهرهوری سوخت و کاهش آلایندههای مضر مدلهای جدید است. همچنین ارزیابی چرخه عمر (LCA) برای وسایل نقلیه، با در نظر گرفتن اثرات محیط زیستی هر مرحله از چرخه عمر؛ از استخراج مواد خام تا دفع، انجام میشود. هیوندای فرآیندهای LCA متفاوتی را برای انواع مختلف وسایل نقلیه، مانند خودروهای موتور احتراق داخلی (ICEV)، خودروهای الکتریکی (EVs) و خودروهای الکتریکی سلول سوختی (FCEV) دارد، زیرا که زنجیرههای ارزش متفاوتی دارند.
یکی دیگر از جنبههای مهم مدیریت محیط زیستی هیوندای، توسعه محصول آن است. این شرکت در تحقیق و توسعه وسایل نقلیه برقی مانند EV و FCEV سرمایه گذاری میکند که ردپای کربن کمتری نسبت به خودروهای معمولی دارند. همچنین فناوری های بازیافت مواد را توسعه میدهد که به کاهش ضایعات و مصرف منابع محصولاتش کمک میکند. هدف هیوندای تولید محصولات سازگار با محیط زیست است که نیازها و انتظارات مشتریان و جامعه را برآورده میکند.
پاسخ به تغییرات آب و هوا
هیوندای یک سیستم حاکمیتی و یک فرآیند مدیریت ریسک برای مقابله با خطرات تغییرات آب و هوایی دارد. این کمیته دارای یک کمیته ESG است که بر استراتژیها و عملکرد تغییرات آب و هوایی شرکت نظارت میکند، و یک سازمان اختصاصی که روی کم کردن کربن در محصولات، سایتهای تجاری و زنجیرههای تامین کار میکند. همچنین ریسکها و فرصتهای مسائل مربوط به تغییرات آب و هوایی را در سطح شرکت شناسایی و ارزیابی میکند و آنها را به هیئت مدیره یا مدیریت ارشد گزارش میدهد. سپس برنامهها و خط مشیهای پاسخگویی را با توجه به تصمیمات اتخاذ شده اجرا و به طور مستمر آنها را رصد و بهبود میبخشد. هدف هیوندای واکنش فعالانه به تغییرات آب و هوا و انطباق با تقاضاهای در حال تغییر بازار است.
مطالعه بیشتر: ماتریس ارزیابی ریسک و اهمیت آن چیست؟ راهنمای گام به گام
کاهش ردپای کربن محصولات
هیوندای برای مشارکت در حرکت به سمت کربن خنثی، که تمرکز تمام رشد و توسعه اقتصادی جهانی در آینده است، تلاش میکند تا از طریق معرفی «اکوسیستم پویای دوستدار محیطزیست» تا سال 2045 به این هدف دست یابد. این شرکت برای کاهش تولید کربن در خودروهای خود، تمرکز خود را از خودروهای مجهز به موتور احتراق داخلی به خودروهای برقی تغییر داده است. برای این منظور، هیوندای با گسترش خط تولید برقی خود بر اساس فناوری و زیرساختهای EV، مانند E-GMP ، پلتفرمی مختص خودروهای برقی و تکامل حملونقل را راهبری میکند.
استراتژی برقی کردن خودروها
با سال 2021 به عنوان نقطه شروع انتقال به کربن خنثی، هیوندای هدف گذاری خود برای دستیابی به این هدف تا سال 2045 اعلام کرده است. هیوندای یک نقشه راه برای دستیابی به بیطرفی کربن تا سال 2045 از طریق برقیسازی 100 درصدی مدلهای جنسیس خود تا سال 2030، برقیسازی 100 درصدی برای بازارهای اروپایی تا سال 2035 و برقیسازی 100 درصدی در سایر بازارهای اصلی تا سال 2040 ایجاد کرده است. سه موضوع اصلی در این زمینه نوآوری نقش اساسی دارند: 1. نوآوری در ظرفیت تولید 2. تقویت رقابت پذیری محصول 3. افزایش تخصص نرمافزار و توسعه فناوری.
بهبود مصرف سوخت محصولات
هیوندای علاوه بر عرضه مدلهای جدید با بهرهوری سوخت بهبودیافته، تلاشهای مستمری را برای بهبود کارایی پیشرانه نسل بعدی خود (P/T) انجام میدهد تا به مقررات منطقهای سختگیرانهتر در مورد مصرف سوخت و انتشار کربن پاسخ و در عین حال انتشار کربن را نیز کاهش دهد. به طور قابل ملاحظه. اگرچه هدف هیوندای انتقال 100 درصدی به خودروهای برقی است، اما در عین حال، در حال انجام تلاش برای تحقیق و توسعه بهبود مصرف سوخت موتورهای احتراق داخلی است، که هنوز سهم بالایی از فروش را به خود اختصاص میدهد. کاهش وزن و نصب سقفهای خورشیدی برخی از اقدامات برای بهبود وضعیت مصرف سوخت موتورهای احتراق داخلی است، که تاکنون انجام شده است.
مطالعه بیشتر: معیار و متریکهای ESG چیست؟
اقتصاد چرخشی
بر اساس مسئولیت توسعه یافته تولید کننده (EPR) در مورد بازیابی و بازیافت خودروهای فرسوده، هیوندای متعهد به بهبود قابلیت بازیافت خودروهای فرسوده و کاهش اثرات زیست محیطی ناشی از خودروهای فرسوده است. هیوندای در کشورهایی که خودروهای خود را به فروش میرساند، از مقررات بازیابی و دفع وسایل نقلیه فرسوده پیروی میکند. با همکاری با شرکتهای برچیدهکننده خودرو، نرخ جمعآوری، دفع و بازیافت خودروهای فرسوده افزایش داده شده است. برای این منظور، هیوندای طرحی را ایجاد کرده تا بازیافت در مرحله توسعه خودرو در نظر گرفته شود و با ارزیابی و به کارگیری مواد، از سیستم تجاری خطی (تولید- مصرف- دفع) به یک سیستم تجاری چرخشی (تولید- مصرف- بازسازی) تغییر کند.
مدیریت استراتژیک منابع انسانی
مدیریت منابع انسانی هیوندای بر پاسخگویی پیشگیرانه به تغییرات عمده در محیط بازار، مانند گذار به برقی شدن و رقابت بر سر رانندگی خودران متمرکز است. هیوندای ضمن اجرای یک سیستم استخدام که میتواند استعدادها را با مهارتها و قابلیتهای لازم برای «نوآوری تحرک» و «تبدیل بزرگ به رشد موتورهای جدید» تضمین کند، اطلاعات بهدستآمده از ارزیابیهای خود از عملکرد کارکنان، شناسایی شایستگی، مشارکت سازمانی را تجزیه و تحلیل کمی میکند. در عین حال، فرصتهای جدیدی برای رشد شخصی کارکنان با اجرای یک سیستم پشتیبانی یادگیری فراهم شده است که کارکنان را قادر میسازد تا شایستگیهای منحصربهفرد و مسیرهای شغلی خود را با ابتکار عمل خود توسعه دهند.
مدیریت حقوق بشر
هیوندای از استانداردها و دستورالعملهای بینالمللی حقوق بشر و کار، مانند اعلامیه جهانی حقوق بشر، اصول راهنمای سازمان ملل در زمینه تجارت و حقوق بشر، کنوانسیونهای اصلی سازمان بینالمللی کار، و دستورالعملهای OECD Due Diligence پشتیبانی و از آنها پیروی میکند. این شرکت مسئولیتهای اجتماعی خود را از طریق مدیریت حقوق بشر در سراسر تجارت خود انجام میدهد و در عین حال برای حقوق بشر نه تنها برای کارکنان خود، بلکه برای سهامداران خود مانند شرکای تجاری و مشتریان نیز در تلاش است. بر همین اساس، منشور حقوق بشر وضع شده و ارزیابی ریسکهای حقوق بشر و وضعیت اجرای مدیریت حقوق بشر هیوندای افشا میشود.
مطالعه بیشتر: گزارش پایداری شرکت سونی در سال ۲۰۲۲
زنجیره تامین ESG
استراتژی مدیریت زنجیره تامین هیوندای کیفیت تامینکننده، فناوریها، ثبات عرضه، برنامههای انطباق و سیستمهای تولید سازگار با محیط زیست را در اولویت قرار میدهد. بر اساس این استراتژی، ریسکهای ESG در زنجیره تامین ارزیابی و مدیریت میشوند. همچنین آموزش به تامینکنندگان و سایر پشتیبانیها را برای جلوگیری از ریسک با هدف ایجاد یک زنجیره تامین پایدار ارائه میشوند.
یک فرآیند ارزیابی ESG برای تامین کنندگان اجرا شده تا خطرات مربوط به اخلاق، محیط زیست، کار، حقوق بشر، ایمنی و سلامتی را که ممکن است در فرآیند تهیه قطعات خودرو و مواد خام ایجاد شود، تشخیص و برطرف شوند، در حالی که از تامین کنندگان با ریسک بالا خواسته میشود که برنامههای بهبود ایجاد و اجرا کنند.
وضعیت مدیریت زنجیره تامین ESG و عملکرد آن در KPI مدیران مسئول منعکس میشود و به راهبران سطح هیئت مدیره و کمیته مدیریت پایداری (زیر نظر هیئت مدیره) گزارش میشود.
نوآوری کیفیت محصول
هدف هیوندای دستیابی به “حادثه صفر”، محافظت از رانندگان، سرنشینان و عابران پیاده، بر اساس فلسفه کیفی “تولید خودروهای بدون عیب و نقصی که هرگز خراب نمی شوند” با پشتوانه فناوریهای ایمنی پیشرفته است. برای این منظور، نه تنها با ارتقای کیفیت و اقدامات ایمنی پیشگیرانه از مرحله توسعه خودرو، بلکه با جلوگیری از هرگونه مشکل مهم پس از آن از طریق تشخیص زودهنگام، بهبود زودهنگام و اقدامات پس از فروش اولیه، به ارتقاء سیستمهای کیفیت و ایمنی کلی ادامه میدهد.
همچنین یک سیستم مدیریت ایمنی پایدار ایجاد خواهد شد که هدف آن به حداکثر رساندن رضایت مشتری و تقویت اعتماد با توسعه برنامههای آموزشی کیفیت و ایمنی، عملکرد مراکز گزارشدهی ایمنی و کیفیت، تجزیه و تحلیل اطلاعات ایمنی، و ایجاد سایتهای تست ایمنی است.
مطالعه بیشتر: گزارش محیط زیست گوگل در سال ۲۰۲۳
مشارکت اجتماعی
هیوندای متعهد به ایجاد ارزش مشترک (CSV) و گسترش تأثیر اجتماعی مثبت است. هدف این شرکت رشد همراه با جوامع محلی به وسیله ایجاد ارزش اجتماعی و حل مشکلات اجتماعی مرتبط با پویایی است. برخی از فعالیت های CSV این شرکت در سال 2022 عبارتند از:
• جمعآوری تورهای پلاستیکی و زبالههای دریایی در اروپا برای بازیابی اکوسیستم دریایی و تولید محصولات نساجی از مواد بازیافتی.
• فعالیتهای حمایتی بانک غذا با استفاده از STARIA در خاورمیانه برای کاهش شکاف بین غنی و فقیر و حمایت از مناطق حاشیه نشین.
• پروژه ترافیک جاده ایمن در روسیه برای آموزش کودکان، والدین، معلمان و مراکز مهدکودک در مورد ایمنی ترافیک.
• مرکز رویای هیوندای در هفت کشور در حال توسعه برای ارائه آموزش حرفهای تعمیر و نگهداری خودرو و دورههای کارآموزی برای جوانان.
• حمایت از انجمن تیراندازی با کمان کره جنوبی و تیم ملی تیراندازی با کمان، و همچنین توسعه یک ماشین تیراندازی و فناوری تجزیه و تحلیل دقیق برای بهبود عملکرد آنها.
مشارکت جهانی برای هنر و فرهنگ
مشارکت هیوندای در فرهنگ و هنر را میتوان به شرح زیر خلاصه کرد:
• هیوندای طیف گستردهای از نمایشگاهها و برنامهها را با مشارکت موسسات هنری در سراسر جهان پشتیبانی میکند تا به تعداد بیشتری از مخاطبان فرصت لذت بردن و تجربه هنر را ارائه دهد.
• هیوندای هرساله با موزه ملی هنرهای مدرن و معاصر سئول (MMCA)، در برگزاری نمایشگاه برای هنرمندان کرهای و همچنین سمینار و فعالیتهای انتشاراتی مرتبط همکاری میکند.
• هیوندای از PROJECT #، برنامهای برای کشف سازندگان نسل بعدی در کره و حمایت از فعالیتهای آزمایشی و خلاقانه آنها، با ارائه کمک هزینه، استودیو و فرصتهای نمایشگاهی پشتیبانی میکند.
• از پروژه هیوندای در LACMA حمایت میشود، که شامل نمایشگاههایی است که همگرایی هنر و فناوری را برجسته میکند. همچنین آزمایشگاه هنر + فناوری، کمکهای مالی و مشاورههای فنی را به هنرمندانی ارائه میدهد که روی پروژههای پیشرفته کار میکنند که فناوریهای در حال رشد را در خود جای داده است.
مطالعه بیشتر: گزارش پایداری شرکت سامسونگ الکترونیک در سال ۲۰۲۲
هیوندای قصد دارد با انتصاب مدیرانی با تنوع، تخصص و استقلال، و به حداکثر رساندن حقوق و منافع سهامداران و ارزش شرکت، یک ساختار حاکمیتی شفاف و سالم ایجاد کند. هیئت مدیره (BOD) به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیری، بر فعالیتهای مدیران و مدیریت نظارت میکند و به دنبال رشد پایدار و متوازن است.
BOD از 11 عضو تشکیل شده است که بیش از نیمی از آنها مدیران مستقلی هستند که در زمینههای مختلف مانند مدیریت، قانون، حسابداری، مالی و فناوری آینده تخصص دارند. BOD به تنوع بدون تبعیض بر اساس جنسیت، نژاد، مذهب و غیره احترام می گذارد. همه مدیران در مجمع عمومی سهامداران(GSM) از میان نامزدهای توصیه شده توسط کمیته، منصوب میشوند.
هیوندای همچنین آموزشهایی را در مورد موضوعات مختلف برای مدیران مستقل از جمله ESG و خطرات آب و هوایی ارائه میدهد. هیوندای دستورالعملهای استقلال سختی برای مدیران مستقل دارد زیرا که باید حقوق و منافع ذینفعان را با اخلاق و حرفهای بودن نمایش دهند. آنها همچنین باید زمان و تلاش کافی را برای انجام مسئولیتهای خود اختصاص دهند و هر گونه وظایف همزمان را از قبل به هیئت مدیره گزارش دهند.
فعالیت های هیئت مدیره در 2021 | ||
تعداد جلسات: 9 | 19 مورد دستورکار برای حل و فصل | 14 مورد دستورکار برای گزارش |
مشارکت هیئت مدیره در 2021 | ||
متوسط مشارکت: 94% | مشارکت مدیران داخلی: 86% | مشارکت مدیران مستقل: 100% |
اخلاق تجاری و انطباق
هیوندای متعهد به رعایت اخلاق تجاری و انجام مسئولیتهای خود در قبال ذینفعان از جمله مشتریان، سهامداران، تامین کنندگان و جوامع محلی است. این شرکت منشور اخلاقی، منشور رفتار کارکنان و دستورالعملهای رفتار تجاری-اخلاقی را برای هدایت قضاوتهای اخلاقی کارکنان خود و ترویج فرهنگ مدیریت اخلاقی وضع کرده است. این شرکت همچنین کمیته حاکمیت شرکتی و ارتباطات را به کمیته مدیریت پایداری اصلاح کرده است.
منشور اخلاقی شامل پنج اصل زیر است که کارکنان هیوندای باید از آنها پیروی کنند:
1. ما وظایف خود را با صداقت و بر اساس استانداردهای روشن و شفاف انجام خواهیم داد و تمام تلاش خود را برای انجام مسئولیتهای خود به کار خواهیم بست.
2. ما باید در بازار رقابت عادلانه داشته باشیم و با همه طرفهایی که با ما در ارتباط تجاری هستند، تجارت اخلاقی انجام دهیم.
3. ما محصولات ایمن، خدمات استثنایی و اطلاعات دقیق ارائه خواهیم داد و به شدت از اطلاعات شخصی محافظت میکنیم تا ارزش مشتری را افزایش دهیم.
4. ما باید به اعضای خود به عنوان افراد مستقل احترام بگذاریم و شرایط کار منصفانه و محیطهای کاری امن را فراهم کنیم.
5. ما با ایفای مسئولیتهای اجتماعی و زیست محیطی خود به عنوان عضوی از جامعه به توسعه پایدار کمک خواهیم کرد تا ذینفعان مختلف با هم و با هماهنگی پیشرفت کنند.
مطالعه بیشتر: بهترین دانشگاه ها برای ادامه تحصیل و کارشناسی ارشد توسعه پایدار
مدیریت ریسک
هیوندای با تغییر دو الگو اصلی مواجه است: داخلی سازی فناوریهای آینده مانند برقی سازی، رانندگی خودکار و ارتباط، و پاسخ به مسائل و ریسکهای ESG. این الگوهای جدید به هیوندای فرصتی میدهند تا در حالی که خطرات ناشی از عدم قطعیت را تحمل میکند، به یک شرکت برتر جهانی تبدیل شود.
در آینده نزدیک، هیوندای تجزیه و تحلیل کاملی از ریسکهای اصلی انجام خواهد داد و به ارتقای فرآیندهای مدیریت ریسک خود به عنوان سازمانی که میتواند هر بحران جدید را به فرصتی برای جهش رو به جلو تبدیل کند، ادامه خواهد داد.
بیانیه تضمین مستقل
شرکت هیوندای موتور(HMC) گروه DNV را مأمور کرد تا تضمین مستقلی از گزارش پایداری در سال 2022 را انجام دهد.
ردیف | عنوان | استاندارد |
1 | کربن خنثی و گسترش انرژیهای تجدید پذیر | غیر GRI |
2 | مدیریت زنجیره تامین ESG | GRI 414-2 |
3 | نوآوری تکنولوژیک | غیر GRI |
هیوندای گروههای ذینفع اصلی خود را شناسایی کرده و از طریق کانالهای مختلف، از جمله نظرسنجی آنلاین، با آنها ارتباط داشته است. از نتایج نظرسنجی برای انجام ماتریس ارزیابی ریسک و انتخاب 34 موضوع گزارش استفاده شد که در میان آنها سه موضوع برتر با جزئیات بیشتر گزارش شده است.
این گزارش آخرین روندهای ESG و مسائل جدید اضافه شده را منعکس می کند. DNV مطابقت این گزارش با اصول AA1000AP -2018 و قابلیت اطمینان دادههای افشا را در سه شاخص بررسی کرد: نرخ حوادث صنعتی، زبالههای تولید شده در عملیات و مصرف آب. فرآیند راستیآزمایی هیچ خطا یا تحریف عمدی در گزارش پیدا نکرد. برای مطالعه کامل این گزارش میتوانید به وبسایت هیوندای مراجعه کنید.
مطالعه بیشتر: گزارش مسئولیت اجتماعی ۲۰۲۲ چهارمین خودرو ساز بزرگ دنیا: استلانتیس